Velkommen til naturen

Our pinnacle of mountaineering performance.

The first choice of mountaineers with high requirements to excessive durability, innovative functionality, and high-performance weather protection.

Product care

Take care of your Norrøna gear so it can take care of you in the elements.

Versatile and functional gear, perfect for a summer in the mountains.

The ultimate enduro jacket

Durable, waterproof and breathable enduro jacket giving you maximum protection. Engineered for speedy rides in rugged conditions, we’ve used an innovative honeycomb structured 4-way stretch Gore-Tex material to enhance your mobility while keeping wind and water out.

Strandrydding med M/S Miljødronningen

I år, som i fjor, støtter vi Norges Miljøvernforbund i deres båtferd langs Norgeskysten for å rydde søppel. Ruta går fra sør til nord, og du er invitert til å bli med med dugnaden.

Teamet

Gjengen bak strandryddingen er en rå blanding av folk, men én ting har de felles; de ønsker alle å skape et nasjonalt og internasjonalt engasjement for å rydde opp søppel langs hav og strand. Ikke kun med ord, men ved handling. Swipe for å se hvem som er med på oppdraget.

Norrøna viking head Norrøna viking head

Prosjektet

9 uker, 31 stopp, milevis med kystlinje, og tonnevis med søppel. Fra juli til september seiler M/S Miljødronningen fra Oslo til Vardø for å rydde søppel, engasjer frivillige og lokalsamfunn, hente avfall utenfor allfarvei og undervise i de marine utfordringene vi har. 

De er med, vi er med, er du med?

Ta med deg venner, familie, kollegaer og gjør naturen en tjeneste. Poster du også et bilde av at dere rydder med #1fornature, er du med i trekningen av en Norrøna svalbard anorak og Norrøna baselayer. Vinneren annonseres når årets strandryddingen er over. 

Chat is online

Customer service opening hours (CEST)
Mon-Fri: 6 am - 11 pm
Sat-Sun: 1 pm - 9 pm

Customer service opening hours (CEST)
Mon-Fri: 6 am - 11 pm
Sat-Sun: 1 pm - 9 pm

Find closest store

HERE