Velkommen til naturen
tillbaka

Bli med på feiring og vinn en av våre ikoniske produkter


I 90 år har vi ønsket folk velkommen til naturen ved å lage verdensledende utendørsprodukter. Som en del av jubilemsfeiringen, gir vi våre lojalitetsmedlemmer mulighet til å vinne noen av våre mest ikoniske produkter. For å delta, registrer deg / logg inn på Norrøna Loyalty og klikk på fanen Anniversary.

4 ikoniske produkter - 4 heldige vinnere

De fire premiene har alle hatt en betydelig rolle gjennom historien, og vært med på å forme våre produkter og produktutvikling til hva det er i dag. De har alle flyttet grenser innenfor kvalitet, funksjonalitet og design - og blitt favoritter blant både kunder, testere, ambassadører og ansatte.

trollveggen Gore-Tex Pro Jacket

Trollveggen Gore-Tex Pro Jacket er førstevalg til de aller råeste fjellklatrerne med høye krav til slitestyrke og værbeskyttelse. Denne ikoniske jakken er historisk, og slekter tilbake til prototypen på Europas første Gore-Tex®-jakke lansert i 1977. Den er fortsatt en legende innen storfjellsklatring grunnet den kontinuerlige ekstrembruker-drevne produktutviklingen. 

lofoten Gore-Tex Pro Jacket

Den revolusjonerende lofoten Gore-Tex Pro Jacket ble kompromissløst designet for å innfri frikjørerens behov for optimal beskyttelse og funksjonalitet. Lanseringen av kolleksjonen etablerte også vår designfilosofi Loaded Minimalsm ™, og representer det første møtet med tre-årig produktutvikling - en arbeidsmåte som nå er standard for alle Norrønas produkter.

fjørå flex1 Pants and Shorts (jepp, du vinner begge)

Fjørå flex ble opprinnelig designet for stisykling, og introdusert for et relativt smalt sykkel-marked i 2008. Både shorten og buksen ble imidlertid raskt en kundefavoritt til en rekke utendørsaktivitetergrunnet sin allsidige funksjonalitet: De er lette, slitesterke, puster godt og har beskyttende forsterkninger på både knær og i setet.

The unstad 6/5 Hooded wetsuit


Unstad 6/5 Hooded var vårt første dykk (pun intended) ut i de ukjente arktiske farvannene. Denne surfedrakten er designet for kaldtvannssurfing, og tilbyr den perfekte kombinasjonen av funksjonelle detaljer, varme, bevegelighet og premium, bærekraftig naturapren. Den introduserte en helt ny produktkategori for Norrøna, og utfordret designavdelingen til å stige langt utenfor komfortsonen. 

 

Q og A

Hvor mange vinnere vil det trekkes?

Vi trekker 4 forskjellige vinnere som hver vil vinne én av premiene.

Når avsluttes konkurransen?

Den stenger 30. april.

Kan jeg velge hvilket produkt jeg vinner?

Vi velger hvem som vinner hva, men håper dere - som oss - synes at alle fire premiene er like rå.

Kan jeg velge farge?

Du kan komme med ønske om farger, og vi vil gjøre vårt beste for å fikse det. Vi vil imidlertid være begrenset til vårt lager, og både størrelser og farger kan variere.

Når trekkese vinnerene?

Vi trekker vinnerne den første uken i mai, og de vil bli kontaktet direkte.

Kan jeg delta flere ganger?

Dessverre ikke.

Må jeg være Loyalty-medlem?

Ja, det må du. Heldigvis betyr det at du også får flere andre fordeler, for eksempel tilgang til online outlet, forlenget garanti og sjansen til å være med på produkttesting. 

Chat är online

Öppettider för kundservice (CEST)
Måndag-fre: 06:00 - 23:00
Lör-sön: 13:00 - 21:00

Öppettider för kundservice (CEST)
Måndag-fre: 06:00 - 23:00
Lör-sön: 13:00 - 21:00

Hitta närmaste butik

HÄR