Velkommen til naturen

The lofoten ACE

Et must for samlere, et paradigmeskifte for frikjørere og et ess i sin klasse. Tilgjengelig 24. november.

 

lofoten ACE Gore-Tex Pro Jacket

Den ekslusive lofoten ACE Gore-Tex Jacket tilbyr den optimale kombinasjonen av kompromissløs innovasjon og funksjonell design. Jakken er laget for dager med masse pudder, høy intensitet og tilbyr den beste beskyttelsen du finner på markedet.

lofoten ACE Gore-Tex Pro Pants

Den eksklusive lofoten ACE Gore-Tex Pants er den perfekte matchen til lofoten ACE Gore-Tex Jacket. De ekstremt slitesterke frikjøringsbuksene er laget for ethvert puddertungt eventyr, og kommer med tre ulike bib-løsninger for å sikre maksimal fleksibiltet. 

The ACE collection

Som det høyeste kortet i poker, er et ess kjent for å være det absolutte beste i sitt felt. For å sikre at vi stadig presser innovasjon og produktdesign fremover, har vi utviklet en ny prosess der vi lager unike og eksklusive essprodukter innenfor våre ulike kolleksjoner. Gjennom disse designprosessene utfordrer vi kontinuerlig teknologi og materialer for å sikre at vi alltid tilbyr våre kunder det nyeste, dristigste og beste på markedet.

I år er vi stolte av å introdusere lofoten ACE Gore-Tex Jacket og lofoten ACE Gore-Tex Bukser - to fremragende plagg som vil sette standarden for en ny generajon frikjøringsprodukter.

Ace up

Som verdens første frikjøringssett konstruert med det nyutviklede GORE-TEX®-materialet med Vectran-fibre, setter lofoten ACE en ny standard for frikjøringsplagg. Det svært lette og pustende materialet er så slitesterkt at vi kunne ikke engang klippe i det med vanlig saks da vi designet prototypen på systuen på hovedkontoret vårt. Settet gir deg uovertruffen beskyttelse mot vær og vind, og er perfekt for dager med masse puddersnø og intens frikjøring.