recon synkroflex Pack 125L

USD 769
GBP 549 EUR 699 CHF 749 CAD 850 DKK 5599 NOK 6499 SEK 6499 JPY 78000
Military Green
Merci de me prévenir quand cet article est à nouveau disponible
Succès

Avantages du produit

Poids 4560 gr.

« Le roi des sacs à dos » développé par les Forces spéciales. Méga sac à dos testé et approuvé par les militaires norvégiens, suédois et danois. Destiné aux charges lourdes, ce sac à dos est conçu autour d'un cadre intégral unique qui assure la stabilité, l'équilibre et le confort du porteur. Conçu pour offrir une répartition uniforme du poids, en harmonie avec les mouvements du corps, grâce au dos anatomique, au cadre en aluminium, aux bandoulières et à la ceinture de hanches. Avec une large gamme de solutions flexibles incluant deux poches latérales détachables, qui s'assemblent pour former un sac à dos 32 L supplémentaire.

Lire plus

Numéro de modèle 0049-03
recon synkroflex Pack 125L is rated 4.6 out of 5 by 12.
 • y_2018, m_2, d_21, h_23
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.7
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_12
 • loc_no_NO, sid_0049-03, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_norrona
 • bvseo_sdk, net_sdk, 1.1.1327.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 16ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Produit pour

 • Chasse en forêt
 • Autres utilisations

  • Trekking
  • Chasse en montagne
  • Expédition
  • Activités de plein air générales
  • Alpinisme

  Spécifications

  • 4
   4
   Rapport chaleur / poids
  • 6
   6
   Durabilité
  • 1
   1
   Légèreté
  La solution Norrøna de sac à dos pour les charges lourdes. Développée avec les forces spéciales norvégiennes, suédoises et danoises et approuvée par l'armée. La structure est conçue pour répartir le poids de manière uniforme. 1) Structure externe en aluminium. 2) Rail en aluminium au milieu du dos. Bretelles réglables en hauteur. 3) Rotation de la ceinture de hanches fixée au bas du rail central. 4) Système Synkroflex d'absorption des chocs en haut de la barre centrale. 5) Bretelles ergonomiques, avec rembourrage de maintien en mousse. 6) Sangles de rappel de charge sur les bretelles. 7) Bretelles avec coussin au niveau des épaules pour plus de protection. 8) Sangle de poitrine réglable à l'avant de la bretelle. 9) Stature 170–190 cm. 10) Charge : 25 kg à 35 kg.

  D'autres ont également acheté

  Rated 5 out of 5 by from Ryggsekken med stor R Jeg har hatt recon pack siden 2005, både i jobb- og fritidssammenheng, og både hatt den gamle med runde rør og den nye varianten. Fra et militært ståsted savner jeg å kunne løsne det nedre rommet, og rulle opp denne delen av sekken for å få plass til en 40L sekk under. Dette går nemlig veldig enkelt på den gamle modellen med runde rør, men jeg skjønner at dette behovet er en nisje, så jeg skal ikke henge meg opp i det. Jeg har hatt sekken siden 2008, og denne er brukt på både turer alene og familieturer med barn. Dette er en ryggsekk der jeg kan bære med tre vintersoveposer, tre liggeunderlag, telt/lettpresenning, mat for tre personer i to døgn, litt ekstra klesskift, vann, primus og diverse små nødvendigheter på en KOMFORTABEL måte. Utfordringen med sekken ligger er ikke hvor mye man kan ha med seg, men hvor lite brukeren egentlig trenger å ha med seg, selv om det fortsatt er plass til mer i sekken. Stoffet tåler en god regnskyll, og den eneste grunnen til at jeg pakker noe vanntett er dersom jeg skulle falle i en bekk eller miste sekken i vannet (og dessuten er det en god vane). At det går an å ta av sidelommene er også bra. Disse kan enten festes sammen som en vanlig ryggsekk, eller man kan bare bruke den ene som bag/veske på ryggen. Jeg syns dette er både mer komfortabelt og enklere om man ikke har behov for mer. Jeg liker også at man kan ha liggeunderlag/annet festa vertikalt midt på sekken. En gang hvert skuddår savner jeg muligheten for å klipse av topplokket fra den sida som er mot meisen, som på para ranger. Av slitasje/uhell med sekken har jeg opplevd at: -Den ene proppen på toppen av ramma blei borte - min feil -De seks strikkene som holder de løse endene av reimene på plass mista elastisitet etter ca 6-7 år. -Bærehåndtaket i nakken begynte å spjære etter ca 6-7 år -Den ene pulleren på glidelåsen på sidelomma røyk etter 9 år. Dette er i utgangspunktet små bagateller, men når Norrøna har så god service at alle disse delene er blitt sendt i posten umiddelbart etter innmelding er det nesten en fryd at slike ting skjer, for da føler man seg godt ivaretatt som kunde. Har man et snevert perspektiv kan man si at sekken har en stor egenvekt og at 6500 kr kan være i meste laget, men man må også ha i bakhodet at lastebiler er både tyngre og dyrere enn personbiler. Når/hvis sekken min blir helt utslitt, finnes det ingen tvil om at jeg kommer til å kjøpe en ny recon pack.
  Date published: 2017-12-29
  Rated 4 out of 5 by from Fergekø passform God sekk og bære tungt i. Veldig fin passform og praktisk utforming.
  Date published: 2017-09-23
  Rated 5 out of 5 by from I det hele og det store en god sekk Jeg har hatt denne sekken i to år nå og har blitt godt kjent med den etter flere ukesturer. Det eneste minuset jeg har funnet med den bortsett fra egenvekta, som av forståelige grunner er høy, er at lommene nederst på siden blir veldig veldig små når en fyller bunnrommet på sekken helt opp. Dette betyr at det blir vanskelig å få fiskestenger eller padleårer for eksempel på plass i lommene. Så om de kunne blitt gjort bittelitt mere romslige så hadde vært mye enklere å få brukt dem uten å prøve å dytte hardt på det som er i bunnrommet på sekken. For om sekken er full der nede er det i realiteten ingen lomme igjen. Ellers vil jeg bare si at sekken har fungert godt og er god å bære med vekt over 30kg. Takk for god og rask service da jeg fikk problemer med sekken. Det ble satt stor pris på da det redder sommerferien
  Date published: 2017-07-12
  Rated 5 out of 5 by from Kongen av alle ryggsekker! Jeg kjøpte sekken for en måned siden. Sekken har blitt brukt til tunge bører, med vekt opptil 25kg. Er storfornøyd med absolutt alt!
  Date published: 2017-04-29
  Rated 4 out of 5 by from Passer veldig godt til min rygg. Hatt denne sekken i snart to år. Bruker den på overnattingsturer. Laster ikke mer enn ca 20+ kilo i den, men med litt vond rygg virker ramma på sekken som en støtte. Med hofteprotese er det viktig at sekken sitter støtt på ryggen, og det gjør virkelig denne sekken. Enseste ulempen er at den kunne vært lettere. Hva med en ramme i komposittmateriale.
  Date published: 2017-04-10
  Rated 5 out of 5 by from Best på tunge børar Første pakkrammesekk eg har fått justert kort nok til å passe min rygg. Det er dermed med god margin sekken som har hvert mest komfertabel med tunge børar, som eg nåken gang har hatt.
  Date published: 2017-02-07
  Rated 4 out of 5 by from Great Overall I only have one bad thing to say about this pack because overall, this pack is build tough with quality materials. Everything is really fonctional ans solid. On your back, it fits really well and it is highly comfortable. The problem is the way to tight the belt which is to my eyes unacceptable. With a bag that big and that heavy, you have to be able to tight the strap by pulling inside. Not outside. The result is, with a 45 pounds pack or more, I am struggling to tight the belt enough and the result is that the weight is not well balance between my shoulder and hips. It is a small thing but that detail make my hike way more difficult since the weight is pretty much all on my shoulder. I will custom it to be able to pull the straps. Other than that, great pack with high quality material. If they change the belt system, AWESOME product. Worth totally the price.
  Date published: 2017-01-07
  Rated 4 out of 5 by from Flott sekk, men noen svakheter Har nå brukt denne sekken på langturer med tung last - til tider opp mot 45kg i sekken. Sekken er veldig bra på ryggen og hoftebeltet kan roteres slik at det blir god bevegelse og samtidig god støtte. MEN, har 2 ganger fått knekt selve ramma. Dvs at ramma knekker i festet ved skulderen. Det virker som om belastningen i den øvre delen blir for stor og aluminiumsveisen mellom ryggplata og ramma på siden knekker. Da mister sekken hele balansen i toppen. Har løst det med store mengder teip og surringer som førstehjelp. I tillegg har skruene som holder det roterbare hoftebeltet løsnet noen ganger. Første gang det skjedde forsvant mutterne, men nå er det blitt et sjekkpunkt ved langturer. En annen ting som er litt irriterende er at hoftespenna ikke holder. Til normalt bruk går det greit, men trekker jeg tung pulk, så spretter spenna opp. Norrøna har vært veldig imøtekommende og har skiftet ramma kostnadsfritt begge gangene de har knekt. Har også fått ny hoftespenne fra Norrøna. Alt i alt en av de beste sekkene for en lang rygg (jeg er 200cm høy) som jeg har hatt.
  Date published: 2016-11-25
  • y_2018, m_2, d_21, h_23
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.7
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_12
  • loc_no_NO, sid_0049-03, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_norrona
  • bvseo_sdk, net_sdk, 1.1.1327.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT

  Hei, jeg har nå for 3. gang fått ramma knekt. Det virker ikke som om sekken tåler å brukes med mye vekt. Mildt sagt kjedelig når det skjer midt på Hardangervidda eller Børgefjell (som de 2 siste gangene). Noen råd om bruk/vekt?

  Asked by: Norgepålangs
  Hei Norgepålangs, Her høres det ut som du har vært max uheldig. Vi vil få en av våre på service avdelingen til å ta kontakt med deg så vi kan se om vi finner en løsning på dette. Når det kommer til bruk og vekt. Denne sekken er testet mye og lenge, i hardt bruk. Her skal du kunne bære så tungt som du kan bære. Rammen er testet med vekt opp mot 70 kilo i fritt fall fra 1 1/2 meters høyde og ned i asfalt, uten at rammen ble knekt. Så som sagt, den skal tåle en hel del. Håper dette var til hjelp :) Nina
  Answered by: Nina Norrøna Fan Support
  Date published: 2017-06-30

  Hei. Når får dere inn recon synkroflex Pack 125L på lager igjen? Er det ellers noen planer om å lansere nye sekker i 2017?

  Asked by: Anonymous
  Hei Anonym, Vi kan ikke se når det kommer flere av denne på lager dessverre. Trolig er den utsolgt hele denne sesongen. Det kommer ikke flere nye sekker dette året.
  Answered by: Nina Norrøna Fan Support
  Date published: 2017-06-27

  Er dette en grei sekk å gå med selv om man ikke laster den så tung. Vekt under 25 kg? Eller bør man da heller gå for Para Ranger?   Lurer også på hvor robust rammen er. Tåler den en støyt? Er det greit å sende den med fly? Er det garanti på rammen? 

  Asked by: Jegeren
  Hei Jegeren, Sekken er god selv med litt lettere vekt. Om du skal bære tungt anbefaler jeg denne sekken. Om du sjelden bærer så tungt kan Para ranger være et alternativ. Rammen er robust og tåler en støyd. Det er garanti på rammen og vi kan hjelpe deg fikse den om det skulle skje et uhell. Håper dette hjelper. Mvh, Sara – Norrøna Fan Support
  Answered by: Sara Norrøna Fan Support
  Date published: 2017-05-08

  Hei! Lurer på om det er mulig å ta sekken løs fra rammen slik det var på tidligere modeller? 

  Asked by: Jegeren
  Hei Jegeren, Takk for ditt spørsmål angående rammen til recon synkroflex 125L. Det finnes flere versjoner av recon sekken som er gamle. Usikker på hvilken du refererer til dessverre, men for å svare på spørsmålet så godt jeg kan. Ja, det går an å ta av sekkeposen fra rammen. Du må løsne noen reimer og velcro, og deretter drar du opp proppene på toppen av ramma og drar av sekkeposen. Hoftebeltet blir da uten spenner i sidejustering, siden disse sitter på sekkeposen. Altså "free floating" hoftebelte. Hvis man ikke mekker litt. Rammen er uten bunndel, noe som er vesentlig informasjon dersom du refererer til en av de riktig gamle sekkene med runde rør. Med vennlig hilsen Jens, Norrøna Fan Support
  Answered by: Jenski
  Date published: 2017-04-24

  Hei, kjøpte denne sekken for reinsjakt nylig og opplevde at våpenet ble liggende å "gnage" på rammen under bæring. Har dere ikke tenkt på dette eller noen tips?

  Asked by: Bård
  • y_2018, m_2, d_21, h_23CST
  • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_2.0.7
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasquestionsanswers, tq_5
  • loc_no_NO, sid_0049-03, prod, sort_[SortEntry(order=LAST_APPROVED_ANSWER_SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_norrona
  • bvseo_sdk, net_sdk, 1.1.1327.0
  • CLOUD, getContent, 16ms
  • QUESTIONS, PRODUCT