Velkommen til naturen
retour

Strandrydding med M/S Miljødronningen

I år, som i fjor, støtter vi Norges Miljøvernforbund i deres båtferd langs Norgeskysten for å rydde søppel. Ruta går fra sør til nord, og du er invitert til å bli med med dugnaden.

Teamet

Gjengen bak strandryddingen er en rå blanding av folk, men én ting har de felles; de ønsker alle å skape et nasjonalt og internasjonalt engasjement for å rydde opp søppel langs hav og strand. Ikke kun med ord, men ved handling. Swipe for å se hvem som er med på oppdraget.

Norrøna viking head Norrøna viking head

Prosjektet

9 uker, 31 stopp, milevis med kystlinje, og tonnevis med søppel. Fra juli til september seiler M/S Miljødronningen fra Oslo til Vardø for å rydde søppel, engasjer frivillige og lokalsamfunn, hente avfall utenfor allfarvei og undervise i de marine utfordringene vi har. 

De er med, vi er med, er du med?

Ta med deg venner, familie, kollegaer og gjør naturen en tjeneste. Poster du også et bilde av at dere rydder med #1fornature, er du med i trekningen av en Norrøna svalbard anorak og Norrøna baselayer. Vinneren annonseres når årets strandryddingen er over. 

The game changers

These products have all made an essential impact throughout history, and have shaped our products and product development to what it is today.

SWIPE TO EXPLORE

Win one of our iconic styles

We’re celebrating 90 years of relentless dedication to quality, function, sustainability, and design. Join our Loyalty program birthday contest and win one of our iconic styles.

Chat est online

Horaires d'ouverture du service clientèle (CEST)
Du lundi au vendredi: de 06h00 à 23h00
Sam-Dim: 13h00 - 21h00

Horaires d'ouverture du service clientèle (CEST)
Du lundi au vendredi: de 06h00 à 23h00
Sam-Dim: 13h00 - 21h00

Trouver le magasin le plus proche

ICI