Environmental plan for the rebuilding of new Norrøna HQ

The new Norrøna House should be refurbished with eco-friendly materials.

In April 2015  we relocated to our beautiful new HQ at Lysaker, outside Oslo. The building from 1862 is an old industrial brick building right by the Lysaker river, and it required a total renovation before we could move in. An extensive environmental plan was developed for the renovation, ensuring the usage of the most eco-friendly  alternatives and materials . The choice of using an existing building instead of building a new, is also environmentally friendly.

See link to the environmental plan for the renovation of the Norrøna HQ.

Measurement:

  • Confirm that plan is in place
  • Control and monitor construction company
Goal
Actual
[Missing text '/Norrona/web/page/csrtopic/year' for 'English (United Kingdom)']

2014

2015

2016

2017

2018

2019